SUPA GRECIASCA DE PUI .INGREDIENTE: - 2 PIEPT DE PUI -2 MORCOVI -1 TELINA MICA - RADACINA DE PATRUNJEL - O LEGATURA DE PATRUNJEL -200 ML SMINTINA -3 OUA - ULEI -1 CEAPA -1 LAMIE -50 GR. OREZ -2,5 L. APA MOD DE PREPARARE:CARNEA SE TAIE FELII SI SE PUNE LA FIERT IN APA, CU SARE SI UN PIC DE DELICAT. INTRE TIMP PREGATIM LEGUMELE CARE SE SPALA SI SE TAIE RODELE( MORCOVUL SI PATRUNJELUL), APUI TAIEM FISII TELINA SI CEAPA. SIPUNEM LA FIETRT IN VASUL CARE FIERBE CARNEA Smantana o batem cu galbenusurile . Cand sunt gata legumele adaugam in vasul cu smantana cate un pic de supa ca sa o adaucem la temperatura supei astfel evitam ca supa sa se taie apoi turnam peste toata supa: adugam si orezul care a fost fiert in prealabil lasam sa dea un clocot si o dam departe de pe foc. Se acreste cu zeama de la o lamie si se aduaga patrunjel tocat. |
Faceți căutări pe acest blog
vineri, 22 februarie 2013
ciorbe , supe, zame.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu