Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 februarie 2013

ciorbe , supe, zame.

SUPA GRECIASCA
 DE PUI .
INGREDIENTE:
- 2 PIEPT DE PUI
-2 MORCOVI
-1 TELINA MICA
- RADACINA DE PATRUNJEL
- O LEGATURA DE PATRUNJEL
-200 ML SMINTINA
-3 OUA
- ULEI
-1 CEAPA
-1 LAMIE
-50 GR. OREZ
-2,5 L. APA
MOD DE PREPARARE:CARNEA SE TAIE FELII SI SE PUNE LA FIERT
IN APA, CU SARE SI UN PIC DE DELICAT.
INTRE TIMP PREGATIM LEGUMELE CARE
SE SPALA SI SE TAIE RODELE( MORCOVUL
SI PATRUNJELUL), APUI TAIEM FISII TELINA SI
CEAPA. SIPUNEM LA FIETRT IN VASUL CARE
FIERBE CARNEA

 Smantana o batem cu galbenusurile .
 Cand sunt gata legumele adaugam in
 vasul cu smantana cate un pic de supa ca sa o
adaucem
la temperatura supei astfel evitam ca
supa sa se taie apoi turnam peste toata supa:
adugam si orezul care a fost fiert in prealabil lasam
 sa dea un clocot si o dam departe de pe foc.
 Se acreste cu zeama de la o lamie si se
aduaga patrunjel tocat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu