Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 februarie 2013

copturi din aluat

CORNISOARE.

INGREDIENTE

250ml smintina
500ml untura sa unt {dupa preferinte}
praf de copt
o coaja de lamie
faina cit cuprinde
dulceata { de care doriti}
zahar pudra


MOD DE PREPARARE

topim un pic untura ca sa fie omogena si o amestecam cu smintina , apoi in faina punem praful de copt si o amestecan cu precedenta punem faina cit sa cuprinda sa nu fie nici moale nici tare ,punem aluatul intro punga si il punem in frigider pentru 24 de ore . incingem cuptoru intre timp apoi intindem o turtaa suptire si o taiem  triunghiuri potrivite ,punem pe triunchi dulceata si rulam ii dam la cuptor si cind sunt gata ii scoatem si ii presuram cu zahar pudra {pentru ca cind sunt mai ferbinti  se lipeste mai bine pudra} . POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu